De ce ai nevoie de un site de prezentare? Iată 8 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un  website


𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐢 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞?!
Iată 8 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un 💻 website, cartea de vizită în mediul online.

1. 𝐂𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐢 𝐬𝐞 𝐚𝐬̧𝐭𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞
Posibilii clienţi caută pe Google informaţii despre serviciile sau produsele dorite. Este poarta de acces către business-ul tău. Dacă nu eşti prezent pe Google ratezi cu siguranţă şansa de a obţine mai mulţi clienţi.

2. 𝐀𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐚 𝐯𝐚 𝐜𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞
O afacerere fără un site web de prezentare nu prezintă o credibilitate prea mare. Site-ul aduce un plus de imagine business-ului, credibilitate şi siguranţă. Să zicem că cineva află despre produsele sau serviciile tale, va căuta informaţii pe Google şi va vedea că nu ai un site de prezentare! În acel moment intervine neîncrederea, astfel că se va îndrepta către o altă firmă, cu o imagine mai bună.

3. 𝐂𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐢 𝐭𝐚̆𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐮 𝐧𝐨𝐮𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞
Prin intermediul site-ului poţi ţine la curent clienţii sau posibilii clienţi cu ofertele sau notăţile tale.

4. 𝐔𝐧 𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥 𝐧𝐨𝐧-𝐬𝐭𝐨𝐩
Site-ul este accesibil non-stop, în orice zi, la orice oră.

5. 𝐒𝐢𝐭𝐞-𝐮𝐥 𝐢̂𝐭̧𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝟐𝟒/𝟕, 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭 𝐧𝐮 𝐯𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚!
Dintr-o strategie de marketing eficientă nu trebuie să lipsească site-ul de prezentare. Nu uita că site-ul îţi promovează afacerea 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, adică tot timpul. Niciun angajat de-al tău nu va putea face asta!

6. 𝐎𝐛𝐭̧𝐢𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭̧𝐢 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̧𝐢
Trăim într-o eră în care cei mai mulţi posibili clienţi se află pe internet, iar numărul lor creşte rapid de la an la an. Dacă ai un site de prezentare şi eşti prezent pe Google, cu siguranţă vei obţine mai mulţi clienţi.

7. 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̧𝐢𝐞 𝐢𝐞𝐟𝐭𝐢𝐧𝐚̆ 𝐬̧𝐢 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚̆
Site-ul web este cea mai ieftină şi poate cea mai eficientă metodă de a obţine clienţi. Costurile sunt reduse şi nu afectează bugetul pe termen lung. Realizarea unui site de prezentare te poate costa între 1000 şi 1200 lei, la care s-ar adăuga 100 lei pe an! O cheltuială enorm de mică în comparaţie cu beneficiile care ţi le aduce! Gândeşte-te că tipărirea a 1000 de pliante te costă între 300 si 400 lei, iar din ele cel puţin 900 sunt aruncate direct la coşul cu gunoi! Este o risipă de bani!

8. 𝐒𝐢𝐭𝐞-𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞
Site-ul este cartea de vizită a business-ului tău în mediul online. Un site modern, atrăgător, care să reflecte în totalitatea imaginea business-ului, poate convinge oamenii să-ţi fie clienţi. Prin site-ul de prezentare le spui oamenilor cine eşti şi ce faci, ce poţi să le oferi şi de ce să te aleagă!

Web design

afacereclientigooglesite de prezentarewebweb design

Leave a Reply