Pachet Digital Start-Up Nation 2022

Pachet Digital Start-Up Nation 2022 | 

Pachet Digital Start-Up Nation 2022 (Voucher Digitalizare) | Pentru că orice afacere la început de drum are nevoie, în primul rând, de promovare, pentru a deveni cunoscută şi pentru a genera vânzări, pachetul digital a devenit o condiţie obligatorie în ediţia a treia a programului Start-Up Nation. 

Vrei o ofertă de preţ?

În ultimii cinci ani, am dezvoltat peste 200 de magazine online şi site-uri de prezentare şi am promovat afaceri în mediul online.

pachet digital start-up nation 2022

Cu ce te putem ajuta? Componentele Pachetului Digital

  • Site de prezentare a afacerii tale, produselor tale sau serviciilor pe care le oferi
  • Magazin online
  • Promovare Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads pentru magazinul tău online sau site-ul de prezentare
  • Administrare pagină facebook şi cont de instagram, postări organice
  • Promovare prin content marketing, SEO on-page, SEO off-page
  • Suport înregistrare domeniu web, alegere și configurare hosting
  • Mentenanță tehnică pe perioada monitorizării

ÎNTREBARE FRECVENTĂ

Sunt obligat să iau întregul pachet digital Start-Up Nation 2022 de la o singură firmă?

Răspuns: Nu, nici nu ar fi logic. De exemplu, o firmă care vinde echipamente IT (PC-uri, laptop-uri, servere etc.) nu ar putea să fie specializată şi în creare de site-uri sau magazine online sau, mai ales, în marketing online. Aşadar, poţi achiziţiona componentele pachetului digital de la mai multe firme.

Vrei să primeşti pe mail, rapid, o ofertă completă pentru realizare site sau magazin online + promovare?

Introdu, mai jos, adresa ta de mail

Ce presupune Pachetul Digital? Indiferent că vinzi produse fizice sau servicii ori că prestezi anumite servicii, cheia succesului este promovarea, marketing-ul, prezenţa online. Iar în ajutorul tău, ca antreprenor la început de drum, deţinător al unei afaceri start up, vine acest pachet digital, care include, printre altele, un magazin online sau site de prezentare, înregistrare domeniu şi cheltuieli de promovare a site-ului sau magazinului tău online. Pachetul digital poate include, de asemenea, şi echipamente IT, tehnică de calcul de tip PC, server, monitor, imprimantă, copiator, multifuncţională, sisteme portabile, telefoane smart, tablete etc, dar şi soft-uri şi licenţe necesare desfăşurării activităţii. Însă noi te putem ajuta strict cu tot ce înseamnă promovarea, poate cel mai important aspect din afacerea ta.