Creare magazin online personalizat

Bine ați venit în era comerțului digital! Astăzi, mai mult ca oricând, lumea afacerilor se desfășoară într-un spațiu vast și dinamic – internetul. Aici, un magazin online nu este doar un trend, ci o necesitate absolută pentru orice afacere care aspiră la succes. La MipadoWeb, înțelegem această nouă realitate și suntem aici pentru a vă transforma viziunea într-un magazin online profesional și modern.

creare magazin online
creare magazin online

Peste 6 ani experienţă în dezvoltare magazin online

REALIZARE MAGAZIN ONLINE | Echipa noastră de experți a contribuit la succesul a peste 100 de magazine online, fiecare adaptat nevoilor specifice ale nișei sale. Fie că sunteți la început de drum în lumea e-commerce sau căutați să vă revitalizați magazinul existent, serviciile noastre sunt gândite să răspundă cerințelor unui mediu de afaceri în continuă schimbare.

Cât costă un magazin online. Calculator preţ

La MipadoWeb, credem într-o politică de transparență totală în ceea ce privește costurile, asigurându-vă că înțelegeți fiecare aspect al investiției dvs.

Calculează costul

0$

Mulţumim, te vom contacta în curând

Servicii şi funcţionalităţi extra

SERVICII EXTRAInstalare Facebook Pixel şi setare evenimente (add to cart, view content etc.)

FUNCŢIONALITĂŢI EXTRA

Optimizarea procesului de finalizare a comenzii, pentru creşterea şanselor de achiziţie.
Ex.: pentru inprimare tricouri, căni, cărţi de vizită, cu mesaj şi/sau text.


Formular rezervări simplu (fără calendar şi rezervare automată) pentru clinici, cabinete medicale, cabinete psihologice, cabinete avocatură etc.


Ex: formular rezervări avansat (calendar, dată ocupata, rezervare automată). Ex; pentru pensiuni.

Trebuie să selectezi o opțiune înainte de a continua.

Magazin online

Realizare magazin online profesional.

Magazin online BASIC
1200 lei
creare magazin online
Funcţionalităţi de bază, design predefinit.
SELECTEAZĂ
Magazin online OPTIM
2250 lei
creare magazin online
Funcţionalităţi de bază, design personalizat.
SELECTEAZĂ
Magazin online ADVANCE
4000 lei
creare magazin online
Funcţionalităţi avansate, design personalizat.
SELECTEAZĂ
Trebuie să selectezi o opțiune înainte de a continua.

Cost final estimat

Preţul final estimat este :

COMPLETEAZĂ formularul pentru a vedea oferta completă, detaliată, şi cu discount.

Sumar

DescriereInformaţiiCantitatePreț
Discount :
Total :
Prin completarea acestui formular și apăsarea butonului "Solicită oferta" datele dumneavoastră personale (adresă de email și număr de telefon) vor fi colectate de către Mipado Web Media S.R.L. Acestea vor fi folosite exclusiv pentru a vă răspunde la mesaj și pentru a elabora o ofertă. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate pentru mai multe informații colectarea, păstrarea și utilizarea datelor cu caracter personal.

FĂRĂ COSTURI ASCUNSE
Suntem dedicați să oferim claritate totală în privința costurilor. Toate tarifele sunt discutate, astfel încât să nu există surprize neplăcute. Oferim detalii despre fiecare componentă a proiectului, de la alegerea platformei de ecommerce, la dezvoltare şi design, astfel încât să puteți lua decizii informate.

De ce să alegi serviciul nostru de realizare magazin online la cheie

CREARE SITE MAGAZIN ONLINE | Alegerea unui partener pentru dezvoltarea magazinului tău online este o decizie crucială pentru viitorul afacerii tale în comerţ electronic. La MipadoWeb, nu doar construim magazine online, ci creăm experiențe digitale memorabile, esențiale pentru succesul în lumea ecommerce. Iată de ce suntem alegerea ideală pentru tine:

 • Peste 6 ani experienţă în dezvoltarea de soluţii Ecommerce
 • Peste 100 de magazine realizate
 • Garanţie
creare magazin online

Opţiuni de plată flexibile 

Înțelegem că investiția într-un magazin online poate fi semnificativă, de aceea oferim diverse opțiuni de plată. Astfel, clienții pot opta pentru creare magazin online cu PLATA ÎN RATE, ceea ce face serviciile noastre să fir accesibile pentru o gamă mai largă de afaceri, indiferent de dimensiunea lor.

Investiţie în succesul tău

 Vedem fiecare proiect nu doar ca pe o tranzacție, ci ca pe o investiție în succesul afacerii tale. De aceea, ne asigurăm că fiecare leu cheltuit contribuie la crearea unui magazin online care să atragă, să angajeze și să convertească vizitatorii în clienți fideli.

creare magazin online

Caracteristicile  serviciului de realizare site ecommerce

La MipadoWeb, ne mândrim cu oferirea unor servicii de „creare magazin online” care nu doar îndeplinesc, ci depășesc așteptările clienților. Fiecare magazin online pe care îl dezvoltăm este o combinație perfectă de estetică, funcționalitate și eficiență. Iată ce ne face unici în domeniul creării magazinelor online:

Design adaptabil și personalizat: Înțelegem importanța unei prezențe online care să se distingă. De aceea, oferim soluții de design personalizate, care nu doar captează esența brandului dvs., dar și atrag și rețin atenția vizitatorilor. Fiecare design este receptiv și adaptabil, asigurând o experiență de vizualizare optimă pe toate dispozitivele, de la desktop la mobil.

Funcționalități diverse și inovatoare: Un magazin online de succes necesită mai mult decât un aspect atrăgător; necesită funcționalități avansate care să facă experiența de cumpărături eficientă și plăcută. Oferim o gamă largă de funcționalități, de la sisteme de gestionare a inventarului și până la soluții de plată securizate și ușor de utilizat. Opțiunea noastră de „creare magazin online cu plata în rate” este doar un exemplu de cum ne adaptăm pentru a satisface nevoile diverse ale clienților și consumatorilor lor.

Optimizare SEO și integrare social media: Pentru a asigura că magazinul dvs. online atinge un public cât mai larg, implementăm strategii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO). Acest lucru înseamnă că magazinul dvs. va fi mai vizibil în rezultatele căutărilor, atrăgând mai mulți vizitatori calificați. În plus, integrăm magazinul dvs. cu platforme de social media, sporind astfel prezența online și facilitând marketingul prin aceste canale vitale.

Prin aceste caracteristici, MipadoWeb se asigură că fiecare magazin online pe care îl dezvoltăm este nu doar un punct de vânzare, ci un centru dinamic pentru creșterea afacerii dvs. Fie că doriți să începeți un proiect de „realizare magazin online” sau să vă extindeți magazinul existent, echipa noastră are expertiza și resursele necesare pentru a face acest lucru posibil.

Funcţionalităţi magazin online | Basic şi avansate

Panou administrare

 • administrare comenzi
 • management stoc produse
 • raport vânzări
 • editare/adăugare produse şi categorii
 • management cupoane/vouchere

Produse

 • preţ redus/preţ vânzare
 • variaţii produs (mărime, culoare etc.)
 • video produs
 • produse customizabile

Metode de plată

 • ramburs la curier
 • plata cu card bancar
 • numerar
 • transfer bancar

Metode de livrare

 • livrare prin curier / poştă / transport propriu
 • livrare gratuită (la o anumită sumă, cu un voucher sau în anumite locaţii)
 • ridicare personală

SEO şi Marketing

 • optimizat SEO on-page basic
 • page analysis
 • cupoane/vouchere reduceri sau transport gratuit
 • cross-sell şi upsell
 • modul email marketing
 • recuperare coşuri abandonate
creare magazin online

Cum îmi deschid un magazin online?

Dacă ai găsit produsele pe care vrei să le vinzi, următorul pas este crearea unui magazin online profesional, pentru ca ideea ta de business să prindă contur. Cere o ofertă personalizată, iar echipa noastră îţi va creea un magazin online de succes.

 • Găseşti ideea de business
 • Apelezi la echipa MipadoWeb pentru crerea unui magazin online de succes
 • Treci la treabă şi te bucuri de vânzări online

ÎNCEPE CĂLĂTORIA în Ecommerce astăzi

Fie că eşti la începutul drumului sau cauţi să îmbunătățeşti un magazin online existent, MipadoWeb este pregătită să te ajute să transformi viziunea în realitate. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău.

creare magazin online

Magazin online gratuit vs. magazin online profesional

Explorează diferențele dintre un Magazin Online Gratuit și un Magazin Online Profesional și descoperă de ce alegerea unui magazin profesional este cea mai bună decizie pentru afacerea ta. În timp ce un magazin online gratuit poate părea atractiv la prima vedere, datorită costurilor reduse inițiale, un Magazin Online Profesional oferă beneficii substanțiale care pot transforma vizitatorii în clienți fideli. Aceste beneficii includ design personalizat, care reflectă unicitatea brandului tău, funcționalități avansate pentru o experiență de cumpărături îmbunătățită, suport tehnic superior, securitate sporită pentru protecția datelor clienților și o optimizare SEO eficientă pentru o vizibilitate crescută. Alegând un Magazin Online Profesional, investeşti în succesul și creșterea afacerii tale pe termen lung.

Ce spun clienţii despre noi.
TESTIMONIALE

Recomand cu încredere Mipadoweb!! Mi-au realizat un magazin online care arată exact cum mi-am dorit. Colaborarea cu ei este excelentă, sunt foarte prompți la orice cerință pe care o am. Prețurile sunt cu mult mai mici decât cele de pe piață, iar serviciile oferite mult mai multe și de foarte bună calitate. Nota 2000!

Ramonta Manta
mohinibebe.ro

Am inceput să lucrez cu Liviu de la MipadoWeb din 2019 şi, de atunci, am devenit o echipă. M-a ajutat enorm cu toate proiectele legate de site, inclusiv cu sfaturi privind promovarea online şi offline. Liviu este un profesionist şi pune suflet în tot ceea ce face. Nu lasă niciodată lucrurile neterminate, vine cu completări plauzibile unde este cazul şi face brainstorming înainte de a se apuca de treabă pentru a obţine toate informaţiile necesare. Sunt extrem de mulţumină de serviciile acestei agenţii şi o recomand cu mare drag tuturor persoanelor care doresc să lucreze cu un adevărat profesionist.

Andra Tudor
didicraft.ro

Echipa MipadoWeb a ascultat cu atenție toate cerințele și dorințele noastre și a reușit să le transpună perfect în site. A dat dovadă de seriozitate, promptitudine și profesionalism. Site-ul este realizat ca la carte, iar raportul calitate-preț este unul potrivit. Suntem foarte mulțumiți de rezultate și vom mai colabora împreună pe viitor. Recomandăm cu încredere!

Mihai Bivol
artapersonalizata.ro
Întrebări
Frecvente

Ai o întrebare şi nu găseşti un răspuns aici?

Ce costuri implică crearea unui magazin online profesionist?

Costurile pentru crearea unui magazin online profesionist variază în funcție de complexitatea și personalizarea necesară. Acestea pot include cheltuieli pentru design web, dezvoltare, hosting, integrări cu alte sisteme, securitate, și optimizare SEO. Oferim pachete flexibile pentru a se potrivi cu diferite bugete și nevoi.

Cum pot alege platforma potrivită pentru magazinul meu online?

Alegerea platformei potrivite depinde de nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră, cum ar fi volumul de vânzări, produsele oferite, funcționalitățile dorite și bugetul disponibil. Noi vă ajutăm să evaluați opțiunile și să alegeți platforma care se potrivește cel mai bine strategiei dumneavoastră de business.

Ce caracteristici trebuie să aibă un magazin online de succes?

Un magazin online de succes ar trebui să aibă un design atractiv și responsive, navigație ușoară, proces simplu de checkout, optimizare SEO eficientă, integrare cu social media, opțiuni variate de plată, și un sistem bun de gestionare a inventarului.

Cât durează procesul de dezvoltare a unui magazin online?

Durata dezvoltării unui magazin online variază în funcție de complexitate. Un magazin simplu poate fi gata în câteva săptămâni, în timp ce unul mai complex poate necesita câteva luni. Vă oferim un cronogram detaliat după înțelegerea cerințelor proiectului dumneavoastră

Cum pot optimiza magazinul online pentru motoarele de căutare?

Optimizarea SEO a magazinului online include utilizarea cuvintelor cheie relevante, crearea de conținut de calitate, optimizarea vitezei site-ului, asigurarea unei structuri de URL-uri clare, și implementarea de strategii de link building. Noi vă ajutăm să implementați aceste practici pentru a îmbunătăți vizibilitatea online.

Cum asigură agenția securitatea magazinului online?

Asigurăm securitatea magazinului online prin implementarea de certificate SSL, protecție împotriva atacurilor de tipul XSS și CSRF, actualizări de securitate regulate, și monitorizare constantă. De asemenea, oferim consultanță pentru conformitatea cu GDPR.

Care sunt avantajele unui magazin online personalizat față de soluții gata făcute?

Un magazin online personalizat oferă flexibilitate sporită, un design unic adaptat brandului dumneavoastră, funcționalități specifice necesităților afacerii, și posibilitatea de a se scala pe măsură ce afacerea crește, spre deosebire de soluțiile standardizate care pot fi limitative.

Ce suport oferă agenția după lansarea magazinului online?

După lansare, oferim suport tehnic continuu, asistență pentru orice probleme care pot apărea, și servicii de mentenanță pentru actualizări și îmbunătățiri. Oferim de asemenea consultanță pentru marketing digital și strategii de creștere.

Cum pot măsura performanța magazinului meu online?

Măsurarea performanței magazinului online se face prin analiza datelor de trafic, rate de conversie, comportamentul utilizatorilor pe site, eficacitatea campaniilor de marketing, și vânzări. Vă oferim instrumente și rapoarte detaliate pentru a înțelege și îmbunătăți performanța magazinului dumneavoastră online.

Cum pot asigura o experiență de cumpărături mobilă eficientă pentru clienții magazinului meu online?

Pentru a asigura o experiență optimă de cumpărături pe dispozitive mobile, este esențial să avem un design responsive care se adaptează la diferite dimensiuni ale ecranului. De asemenea, optimizăm viteza de încărcare a site-ului, simplificăm procesul de checkout și asigurăm că toate funcționalitățile magazinului sunt ușor de utilizat pe un smartphone sau tabletă. Aceste practici nu doar îmbunătățesc experiența utilizatorilor, dar contribuie și la o mai bună clasare în motoarele de căutare.

Ce metode de plată ar trebui să integrez în magazinul meu online?

Recomandăm integrarea unei varietăți de metode de plată pentru a satisface preferințele diferite ale clienților. Aceasta poate include plata cu cardul online, plata la livrare (cu ramburs), sau în rate. De asemenea, ne asigurăm că procesul de plată este securizat pentru a proteja datele financiare ale clienților.

Cum pot folosi analiza datelor pentru a îmbunătăți performanța magazinului meu online?

Analiza datelor este crucială pentru înțelegerea comportamentului clienților și optimizarea performanței magazinului. Utilizăm instrumente de analiză pentru a urmări indicatori precum ratele de conversie, timpul petrecut pe site, și comportamentul de navigare. Aceste informații ne permit să facem ajustări strategice în design, oferte de produse, și strategii de marketing pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a crește vânzările.

Ce strategii de marketing digital sunt cele mai eficiente pentru promovarea unui magazin online?

Strategiile eficiente includ optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul pe rețelele sociale, campanii de email marketing, și publicitatea plătită (PPC). De asemenea, marketingul de conținut și strategiile de inbound marketing pot atrage și educa clienții potențiali. Personalizăm abordarea în funcție de publicul țintă și obiectivele afacerii pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Cum pot asigura conformitatea magazinului meu online cu reglementările legale și de protecție a datelor?

Conformitatea cu reglementările legale, inclusiv GDPR, este esențială. Ne asigurăm că magazinul online respectă aceste reguli prin implementarea politicilor de confidențialitate transparente, securizarea datelor clienților și asigurarea dreptului acestora de a accesa, rectifica și șterge datele personale. Oferim și consultanță pentru adaptarea continuă la schimbările legislative.

Portofoliu de clienţi

La MipadoWeb, suntem mândri de munca noastră și de succesul pe care l-am ajutat clienții să îl atingă. Portofoliul nostru variat și studiile de caz detaliate sunt mărturii ale angajamentului nostru față de excelență și inovație în "creare magazin online". De la magazine online pentru startup-uri la soluții complexe pentru corporații, diversitatea proiectelor noastre demonstrează capacitatea noastră de a adapta serviciile pentru a satisface o gamă largă de cerințe și obiective de afaceri. Vizualizarea portofoliului nostru vă va oferi o perspectivă clară asupra calității muncii noastre și a rezultatelor pe care le-am generat.

Cât costă un magazin online? | Comerțul online în România a înregistrat o creștere masivă în ultimii ani, aliniindu-se la trendul existent la nivel mondial. Pandemia din 2020 a arătat că dacă ai o afacere în domeniul comerțului și vinzi doar fizic, nu și online, business-ul tău are de suferit. Pentru patronii de magazine fizice, pandemia a fost ca un bolovan în cârcă, i-a îngenuncheat pur și simplu, unii ajungând chiar să declare falimentul. Cei care au vândut online, nu numai că nu au avut de suferit, ba chiar au și înregistrat creșteri mari ale vânzărilor și, implicit, ale profiturilor. Cred că asta îți dă de gândit în ceea ce privește direcția pe care ar trebui să o urmezi în continuare.

Ești decis să deschizi un magazin online în 2024? Preț creare magazin online

Ai ajuns la decizia de a-ți deschide un magazin online și, probabil, te întrebi cât costă realizarea acestuia. Ei bine, asta depinde de mai mulți factori, prețul este dictat și complexitatea magazinului, nișă și mărimea lui. Dacă vrei să îți deschizi un magazin online cu zeci de mii de produse, pe care să-l scalezi foarte mult, cu siguranță ai nevoie de o soluție custom și o echipă mare pentru mentenanță, ceea ce duce la costuri foarte mari. Însă dacă eşti la început de drum, costurile nu sunt exagerat de mari, ba chiar rezonabile în raportul cu potenţialul câştig. Spre exemplu, în agenţia noastră preţul pentru crearea unui magazin online profesi0nal porneşte de la 2250 lei.

Cât costă un magazin online în 2024? Calculator preț

Estimează costul realizării unui magazin online în funcție de necesități, folosind acest calculator de preț creare magazin online.

De exemplu, pentru un magazin online cu funcționalități de bază (catalog produse, coș cumpărături, cont client, gestionare comenzi, raport etc), agenția noastră percepe un tarif care pornește de la 2250 lei (sumă ce poate fi achitată în rate). Dacă ai nevoie de funcționalități în plus, cum ar fi recuperare coșuri abandonate, customizări produs (câmpuri adiționale: mesaj, personalizare nume etc.), pot exista anumite costuri adiționale, de câteva sute de lei.

ATENȚIE MARE. Ca în orice piață, și în acest caz există prețuri dubios de mici și servicii de o calitate îndoielnică. Sunt și soluții gratuite (pentru care vei munci însă enorm pentru a reușit să îți setezi magazinul online). Trebuie să știi însă că tu ai nevoie de un magazin online bine pus la punct, care să nu întâmpine erori, prin care să vinzi și pe care să îl poți scala în timp.

Dacă investești 700 lei în realizarea unui magazin online nu te poți aștepta să ai vânzări de mii de lei lunar, sunt cazuri în care nu se înregistrează nici măcar o vânzare. Motivele sunt numeroase: magazinul online nu este optimizat SEO, nici măcar la nivel basic; întâmpină diverse erori tehnice, care afectează funcționalitatea; design-ul este orientat către client, nu este intuitiv și ușor de navigat; se încarcă greu; nu are CTA-uri (call to action).

Vrei să vinzi online?  Solicită o ofertă pentru realizare magazin online cu plata în rate.

Să fii sigur de un lucru, comerțul online este viitorul

Preț creare magazin online | Este doar o iluzie faptul că se va reveni la cumpărăturile de la magazinul cu de toate din cartier. Comerțul online a crescut considerabil și o va face în continuare. Da, încă se cumpără de la magazinele de cartier, dar pentru cât timp? Analizând piața din afară, veți observa că cei mai mulți oameni își fac cumpărăturile online.

De ce se cumpără și se vinde online?

De ce este avantajos comerțul online, care sunt beneficiile. Este o situație win-win, câștigă și clientul, câștigă și antreprenorul. De ce? Ei bine, când vinzi online nu ai nevoie de un spațiu comercial fizic pentru care plătești o chirie (de multe ori costisitoare), nu plătești utilități, nu ai nevoie de angajați care să stea la vânzare (poți vinde singur, de pe telefon sau laptop) și în anumite cazuri nici măcar nu ai nevoie de stocuri (dacă faci dropshipping sau vinzi exclusive pe comandă).

În plus, online poți vinde 100.000 de produse, dacă vrei, nu ai nevoie de rafturi pe care să le expui, nu te limitează un spațiu. Mai mult, nu te limitezi doar la piața locală, din orașul tău, poți vinde în toată țara. Ai costuri reduse în comparație cu cele existente pentru un magazin fizic, deci și tu poți vinde produsele mai ieftin, cu un adaos mai mic. Ceea ce ne duce la… beneficiile clientului.

Tu de ce cumperi online (cu siguranță o faci)? În majoritatea cazurilor, produsele existente în magazinele online sunt mai ieftine. În plus, gama de produse este mai mare, ai de unde alege. Și ar mai fi un lucru. Să zicem că ești în căutarea unui anumit produs și iei la pas toate magazinele din orașul tău în căutarea lui. Înseamnă să pierzi un anumit timp, nu? Și ai putea chiar, la finalul zilei, nici măcar să nu găsești produsul. Online, în schimb, este deajuns să faci o căutare pe Google și îți vor apărea magazinele online care comercializează produsul căutat de tine. Mai comod, mai simplu, mai eficient, nu?

Este, așadar, o situație win-win, clientul găsește mai repede și mai ieftin ce îți dorește, iar tu, ca antreprenor, vinzi mai mult.

Ai nevoie de servicii de optimizare SEO On-page? Vezi oferta aici.