Care sunt motivele pentru care merita sa investesti intr-un website


Conform situatiei economice actuale, tot mai multi, dintre cei care detin un business, sunt in cautarea unor solutii de a mai reduce din costuri si de a salva banii de la buget. Cu toate acestea, a decide acest lucru si asupra investitiei pentru crearea website-ului este, in mod clar, o greseala grava. Iar aceasta greseala va avea repercusiuni pe timp indelungat.
De departe, cea mai intalnita intrebare din partea clientilor este “Cat ma costa un website?”.
Si raspunsul nostru este acelasi, de fiecare data, “Depinde de ce aveti nevoie”.
Spre exemplu, constructia unui website o putem compara cu ridicarea unei case.
Exista case mai modeste, pe care le puteti construi cu un buget mai restrans, si, dupa cum stim cu totii, case mult mai mari, la un cost simtitor mai ridicat. In ciuda acestor diferente de preturi, ambele case se pot dovedi a fi niste investitii inteligente, care satisfac nevoile proprietarilor respectivi.
La fel este si in ceea ce priveste constructia unui website; in functie de obiectele voastre, puteti opta pentru un website mai elaborat sau pentru unul mai simplu.
Mai departe, am selectat pentru tine cateva motive pentru care merita sa te gandesti de doua ori inainte de a decide reducerea bugetului alocat pentru realizarea website-ului companiei tale.
1.Consumatorii utilizeaza Internetul
Website-ul este parte integranta imaginii companiei tale. Avand in vedere dezvoltarea tot mai intense a pietei digitale de astazi, este foarte probabil ca principalul punct de legatura intre tine si consumatori sa fie website-ul. Si aici intra urmatorii factori: design, branding, comunicare, functionalitate si consecventa. Acestea le ofera utilizatorilor si ulterior clientilor motivele pentru a-ti vizita website-ul, precum si motivele pentru a ramane si a cumpara.
2.Concurenta ta are un website de succes
Acesta, cu siguranta, ar trebui sa reprezinte un motiv puternic pentru tine de a te decide sa investesti intr-un website: concurenta ta este online si tu nu esti! Indiferent daca scopul tau este sa vinzi produse sau servicii, faptul ca nu esti online inseamna pierderi enorme la vanzari in fata concurentei tale deoarece produsele lor vor fi mai accesibile pentru consumatori. Si nu cred ca-ti permiti acest lucru, nu-i asa?
Desigur mai exista si situatia in care competitia ta nu detine inca un website si atunci ai un motiv in plus pentru a fi cu un pas inaintea competitorilor tai si de a-ti oferi singur sansa de a castiga deasupra lor clienti si vanzari. Oricum ar fi, daca nu ai un website de calitate, vei pierde oportunitati importante pentru a-ti dezvolta afacerea.
3.Oamenii te vor cauta online
In mediul online, informatia se raspandeste cu o viteza incredibila. Asa ca nu este exclus ca oamenii, la un moment dat, sa dea o cautare, online, cu numele afacerii tale. Acestia pot fi chiar clientii care doresc sa te gaseasca si sa apeleze sau sa cumpere produse de la tine si daca tu nu esti online, cum vor reusi sa faca aceste lucruri? Neavand un website, practic, transmiti urmatorul mesaj: nu esti interesat in a fi accesibil pentru consumatori. Poti vedea sansele de reusita ale unei afaceri fara telefon? Nu pentru ca nu exista! La fel se intampla si in cazul unei companii fara un website de calitate.
4.Afacerea ta este deschisa 24/7
Locatia fizica a magazinului tau poate fi deschis doar pentru un anumit numar de ore si de zile pe saptamana. In schimb, cu un website, veti putea fi disponibili pentru clienti 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Avand un website, le permiteti consumatorilor sa va poata contacta si in afara orelor de program tipice. Daca vindeti produse, le oferiti posibilitatea de a comanda online, asigurandu-le confortul necesar de a face shopping direct de la domiciliu. Stii ce inseamna asta, nu? Cresterea vanzarilor.
5.Website-ul este foarte bun pentru publicitate
Atunci cand nu exista suficiente fonduri pentru publicitate, investitia intr-un website de calitate te poate salva din impas. Un website iti ofera mai multe cai pentru a ajunge la publicul consumator. Nu doar ca vei transforma produsele si serviciile in niste bunuri extrem de accesibile publicului, ci vei avea si posibilitatea extraordinara de a-ti face publicitate si de a te prezenta: cine esti, ce fel de produse/servicii oferi, de ce ar trebui sa cumpere de la tine etc. Site-ul functioneaza practic precum o brosura digitala, interactiva. Niciun alt mediu publicitar nu se poate compara cu eficacitatea si usurinta de utilizare a unui website.
6.Imbunatatirea comunicarii directe cu consumatorul
A comunica mai rapid si mai usor este un ideal pe care orice consumator isi doreste sa-l atinga atunci cand vine vorba despre brandurile preferate. Fie ca iti comunica despre nevoile si dorintele lor de a vedea, din nou, pe stoc anumite produse, fie ca este vorba despre obtinerea unor raspunsuri la anumite intrebari despre produse sau asistenta online, website-ul contribuie pozitiv la crearea unei legaturi intre consumator si brand, imbunatatind comunicarea.
In concluzie, investitia intr-un website de calitate este direct proportional cu cresterea afacerii tale, in timp ce reducerea costurilor si alegerea celei mai ieftine optiuni, iti va face mai mult rau decat bine.
Contact!
Tel:0733.816.499
E-mail:office@nmonde.ro

Web design

Leave a Reply