5 modalităţi pentru a-ţi îmbunătăţi afacerea online

afacere online

Ai un business online pe care vrei să îl îmbunătățești? Îți pezentăm cele mai bune 5 metode pentru a face asta:

  1. Răspunde la vocea clientului

În site poți pune toate informațiile simple despre produse, însă asta nu mai este suficient. Poți face un pas în față punând un reprezentant la companiei să răspundă și să reacționeze la recenzii, chiar pe pagina produsului. Acești angajați pot mulțumi celor care lasă recenzii pozitive și pot să dea o față umană unui brand mic.

  1. Menționează detalii sincere și utile

Poți ajuta clientul în procesul de luare a deciziilor, atunci când oferi informații sincere și corecte. Dacă vinzi de exemplu tricouri S, M și L probabil cineva se va gândi să întrebe ce se întâmplă cu cei aflați între aceste mărimi. Poți ajuta clientul în procesul de luare a deciziilor oferind informații complete, așa cum este un tabel al mărimilor.

  1. Oferă opțiuni personalizate

În cazul în care magazinul tău acceptă acest lucru, atunci ar trebui să oferi opțiuni cum ar fi ambalajul cadou special conceput, chiar și cu mesaje personalizate, gravuri personalizabile sau chiar printuri personalizabile. Dacă nu poți personaliza produsul în sine, ia în calcul să personalizezi măcar ambalajul. Vei face o surpriză foarte plăcută cliențilo.r

  1. Nu uita de rețelele de socialziare

Dacă ai Facebook sau eşti prezent pe Twitter acest lucru nu este suficient. Pentru a avea o prezență corectă pe rețelele de socializare va trebui să faci mai mult decât să publici actualizări plictisitoare despre servicii sau produse. Gândește-te la stilul de viață al clientului. În cazul în care vinzi echipament pentru camping cea mai bună soluți este să cultivi o prezență socială care să distribuie știri și povești de interes personal despre drumeții și camping.

  1. Fii accesibil

Un client nu ar trebui să se chinuie să te contacteze. Mulți dintre cei mai mari actori ai comerțului electronic fac aproape imposibil să iei legătura cu un reprezentant. Comercianții mici sau cei care se află în proces de dezvoltare, ar trebui să profite de aceste defecte și să își facă business-ul accesibil.

Vrei să vinzi online?  Solicită o ofertă pentru creare magazin online cu plata în rate.

Ecommerce