Întrebări frecvente


Cât costă un site de prezentare sau un magazin online?
Noi am ales să afişăm preţurile pe site, la vedere. Sunt preţurile de pornire pentru serviciile prezentate. Sigur, orice funcţionalitate în plus poate creşte puţin preţul, însă asta rămâne să stabilim împreună.

În cât timp este gata?
Depinde. Aici sunt mai mulţi factori, iar unul dintre ei este numărul de proiecte le care lucrăm în acea perioadă. În orice caz, timpul de execuţie al unui site de prezentare este 5-7 zile, în timp ce un magazin online va fi gata în 10-15 de zile. Sigur, cu orice modificare, completare, retuşare creşte timpul de finalizare. Vei fi însă ţinut la curent permanent cu stadiul în care se află proiectul.

Pachet de mentenanţă?
Primim des întrebarea: Ce se va întâmpla cu site-ul după finalizarea lui, cine are grijă de el? După finalizarea proiectului, poţi opta pentru un pachet de administrare şi mentenanţă, contra unei sume lunare modice. Pachetul include adăugare/modificare conţinut, schimbări design (când e cazul), update-uri frecvente, verificare de erori etc. În ceea ce priveşte administrarea, îţi arătăm cum să încarci sau să modifici conţinutul de unul singur, în cazul în care nu doreşti să optezi pentru un pachet lunar. Nu uita însă că în primele 3 luni oferim mentenanţă şi suport gratuit.

Runde de revizii?
În timp ce alte agenţii de web design poate taxează în plus orice revizie, noi nu vom face asta. Reviziile sunt nelimite şi fără costuri adiţionale, până când proiectul va corespunde întocmai cerinţelor tale.

Web design

cat costamagazin onlineservicii website de prezentare

Leave a Reply